santeos1  Πληρωμένος λογαρισμός | Βιβλίο Επισκεπτών 1440 μέρες πριν Παράθεση('689174','689174','6','4205')">Έκθεση spamΚαλωσορίσατε στο βιβλιο επισκεπτών του www.santeos-best.com
---

Σχόλια: 12 Εμφανίσεις: 5074 Ετικέτα: guest book, livepage, βιβλίο επισκεπτών, santeos |
 thalassa-karadeniz  Thalassa Karadeniz Πληρωμένος λογαρισμός | 1440 μέρες πριν Παράθεση('689174','1371783','6','4206')">Έκθεση spam«Ξηρανθήτω ημίν ο λάρυξ, εάν επιλαθώμεθά σου ω πάτριος Ποντία γη!».
Σε αυτούς που δεν ξέχασαν,σε αυτούς που θυμούνται,σε αυτούς που με το παράδειγμα τους δείχνουν το δρόμο:συγχαρητήρια!
Υείαν κ ευλοίαν.
--- »Η μαυρο-θάλασσα υγρόν, κι ο βυθόν δίχως χώμαν,
»εκεί ταφίν ‘κι ανοίγεται, μνήμαν ‘κι στερεούται,
»εκεί κερί ‘κι άφκεται, θυμίαμαν ‘κι καίει
»μνημόσυνον ‘κι γίνεται, και σταυρόν ‘κι καρφούται…
Ο ΑΕΤΟΣ Thalassa-Karadeniz
|
 Anonymous | 1433 μέρες πριν Παράθεση('689174','1899178','6','4266')">Έκθεση spamΑπλά πρέπει να πω πως η σελίδα είναι υπέροχη. Είναι ξεχωριστή! Μπράβο! Μπράβο!!!!! Και παρακαλώ μην ευχαριστήσεις! Είναι λόγια καρδιάς και εκτίμηση καθαρή και τίμια. Δεν αποσκοπεί πουθενά. Απλά μια δήλωση που δείχνει ότι οι όμορφες, καλές και σοβαρές δουλειές, έχουν δύναμη. Τίποτα άλλο. Καλή συνέχεια και είμαστε όλοι εδώ για να υποστηρίζουμε τις δημιουργικές και όμορφες προσφορές. Όλοι κερδίζουμε από αυτές. Να είσαι καλά.
|
 Σ. Τριανταφυλλίδης | 1255 μέρες πριν Παράθεση('689174','88','6','4587')">Έκθεση spamH istoselida sas einai gemati plirofories. Eimai sti diadikasia ekponisis mias ergasias kai to pliroforiako iliko pou iparhei edo, mou fanike exairetika xrisimo. Tha sas parakalousa omos na mou sistisete ena site me glossodetes sta pontiaka.
|
 Anonymous | 1171 μέρα πριν Παράθεση('689174','1327784','6','4696')">Έκθεση spamπαρα μα παρα πολυ καλη δουλεια.... μπραβο σου.... βλεποντας τετοια πραγματα αισθανομαι ακομα περισσοτερο περηφανος που ειχα την τυχη να γεννηθω ποντιος
--- λ.χ. |
 qwer958  χκ | ψαχνοντας 1127 μέρες πριν Παράθεση('689174','3822566','6','4737')">Έκθεση spamοι προγονοι μου ηταν σανταιοι. δεν ξερω απο που ακριβως. μπορει καποιος να με βοηθησει?
|
 eleni | apogonoi santaion 1042 μέρες πριν Παράθεση('689174','88','6','4811')">Έκθεση spameimai 24 kai apo mikri thimamai thn mama moy na leei oti i giagia tis tin rotoyse mikri ti eisai esi?
santetsa!!! apantouse ekeini
ena afieroma gia toys pontious stin rossia proteino na kanete.
kali sunexeia stin douleia poy kanete
|
 Ηράκλης | !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 881 μέρα πριν Παράθεση('689174','88','6','4924')">Έκθεση spamΜπράβο παιδία
Από τις σοβαρότερες προσπάθειες που έχω εντοπίσει στο διαδύκτιο
Ηράκλης - Αξιούπολη
|
 Ιμβριώτης | ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΜΒΡΟ 814 μέρες πριν Παράθεση('689174','88','6','4979')">Έκθεση spamΨάχνοντας για στοιχεία σχετικά με τον λαϊκό πολιτισμό 'έπεσα' στην ιστοσελίδα σας. Θερμά συγχαρητήρια για το πλούσιο υλικό που έχετε. Η διατήρηση της μνήμης, ειδικά των αλησμόνητων πατρίδων, είναι ιδιαίτερα σημαντικό.
Θα ήταν τιμή μου να επισκεφθείτε και να αφήσετε κάποιο σχόλιο στο νέο μου blog για τον λαϊκό πολιτισμό (γλωσσικό ιδίωμα και ήθη-έθιμα) της Ίμβρου: http://imvroslanguage-customs.blogspot.com
Καλή συνέχεια παιδιά, Ιμβριώτης
|
 thak  ΘΩΜΑΣ ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ | Θερμότατα συγχαρητήρια για την υπέροχη ιστοσελίδα σας! 812 μέρες πριν Παράθεση('689174','886887','6','4981')">Έκθεση spamΘέλω κι εγώ να σας συγχαρώ από καρδιάς, για την πραγματικά εξαιρετική ιστοσελίδα σας με το τόσο ενδιαφέρον υλικό για τον Πόντο!
Νομίζω, ότι όσο περνούν τα χρόνια γίνεται επιτακτικότερη η ανάγκη να βρίσκουμε εμείς και κυρίως η νεώτερη γενιά, κάπου πλούσιο ιστορικό υλικό για την σπουδαία πατρίδα των παππούδων και των πατέρων μας. Κι αυτό πολύ περισσότερο, αν αναλογιστεί κανείς ότι στα σχολικά βιβλία δεν έχει μπει δυστυχώς ακόμη η Ιστορία του Ποντιακού Ελληνισμού, παρότι αυτή αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της Ελληνικής Ιστορίας!...
Γι αυτόν και για πολλούς ακόμη λόγους, σας αξίζει ένας πολύ μεγάλος έπαινος και μια πολλή μεγάλη εκτίμηση!...
Θωμάς Ακριτίδης
|
 B. K. | 764 μέρες πριν Παράθεση('689174','88','6','5008')">Έκθεση spamεγω δεν ειμαι ποντιος αλλα αγαπω ολη την ελλαδα και ολους τους ελληνες (οταν λεω ελλαδα εννοω επισης και τα εδαφη που μας εχουν παρει)συγκινουμε πολυ με την δουλεια σας! εχω δε καταγωγη και απο κων\πολη.θερμα συγχαρητηρια συνεχιστε την αριστη δουλεια σας
|
 ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ | 462 μέρες πριν Παράθεση('689174','88','6','5186')">Έκθεση spamΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΒΕΣΤΗ ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΑΚΡΗΤΕΣ
|
 Anonymous | Μια ξεχωριστή μοίρα 134 μέρες πριν Παράθεση('689174','6246409','6','5290')">Έκθεση spamΔεν θυμάμαι να υπήρξε άλλοτε και αλλού: Η 1η γενιά ήρθε το 1922 (και μετά) Η 2η γενιά είναι παπούδες (κοντά στα 70-80). Η 3η γενιά είναι γονείς (50ρηδες). Η 4η γενιά δε θα μιλάει ποντιακά(?!), πόσα θα ξέρει για τον πόντο? Σε 10 χρόνια κλείνει αιώνας. Η 3η γενιά έχει την ευθύνη να μή σπάσει η αλυσίδα της γνώσης του γενεαλογικού δέντρου. Πρέπει να βρούμε τους ανθρώπους μας έναν-έναν, όνομα επώνυμο, συγγενική σχέση, επάγγελμα! Πρέπει να δώσουμε συνέχεια στη σκυταλοδρομία των γενεών. Η 3η γενιά έχει την ευχή και την κατάρα να ολοκληρώσει αυτή τη δουλειά. Γιατί έχει πρόσβαση στην πηγή της 1ης γενιάς που άν περάσει θα σπάσει η αλυσίδα!
|
 | |